Vipper

Vi tilbyr vippe-extensions og vippeløft inkludert farge.

Kunde får vippe-extensions hos terapeaut
Kunde får vippe-extensions hos terapeaut

Vipper

Vi tilbyr vippe-extensions og vippeløft inkludert farge.

Vippe-extensions

Vippe-extensions gir deg lange, flotte drømmevipper.

Vi tilbyr en rekke ulike vippe extensions som kommer i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger.

Hos oss får du vipper som er akkurat så naturlige eller dramatiske som du ønsker. Er du i tvil om hva som passer deg best er vi svært behjelpelige.

Husk å kjøpe med vipperens hos oss slik at du holder vippene dine rene og beholder god hygiene.

Velg mellom

  • Volumvipper
  • Hybridvipper
  • Klassiske vipper

Volumvipper er 2-10 vippe-extensions som lages til en vifte og som settes på 1 naturlig vipp. Det brukes 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07 og 0.10 mm tykke vippe-extensions til denne behandlingen og disse vippeextensions er supertynne og lette, slik at dine egne vipper ikke skades.

Hybridvipper er en blanding av klassiske vipper og volumvipper. Du får ca 50% klassiske vipper og 50 % volumvipper.

Ved klassiske vippeextensions legger vi 1 extensions på 1 naturlig vipp. Det vil si at antallet vippe-extensions du får på er likt antallet vipper du selv har. Vi bruker ulike lengder, tykkelser og bøyer på vippe-extensions, så ingen sett er like.

 

Vi sørger for at det legges korrekt lengde og tykkelse i forhold til hva dine egne vipper tåler.

Du må komme til timen uten øyesminke og linser (også uten foundation eller pudder under øynene og på øyelokket). Unngå  kaffe eller koffeinholdig drikke rett før timen da dette vil gjøre øynene dine svært urolige som igjen kan gå utover resultatet.

  1. Hold deg unna alle produkter som inneholder mye olje
  2. Ikke plukk og dra i vippene, eller gni øynene
  3. Husk å rengjøre øynene  med rens som du kjøper hos oss

 

Renser du ikke vippene dine risikerer du øyesykdommer eller øyeinfeksjoner som følge av dårlig hygiene.

 

Trener du? Da er det svært viktig at du renser vippene godt etter hver trening, slik at du fjerner alt som svetten har dratt med seg ut av huden din og som har lagt seg i vippene dine.

Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de – dette gjelder for klassisk vippe-extension og volume vippe-extensions. Vanligvis varer vippe-extensions like lenge som dine naturlige vipper sin syklus, altså seks uker. Hver individuelle vipp har sin egen syklus og faller av uavhengig av hverandre. Derfor anbefaler vi å fylle på hver andre-tredje uke for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satt de på!

Vi får daglige henvendelser om påfyll eller fjerning av vippe-extensions fra andre salonger. Vi kan godt ta påfyll selv om du kommer fra andre salonger. Vi kan derimot ikke gi garanti på disse. Alle salonger bruker forskjellige vipper, så det vil ikke bli likt de vippene du har på fra før. Derfor anbefaler vi å legge helt nytt sett hos oss. Da vet vi at vi har best utgangspunkt for at du får et sett med kvalitetsvipper som holder.

Nei, Du ligger på en behagelig behandlingsbenk med støttende puter for nakke og rygg og med et varmt og godt pledd over deg. Behandlingen er så behagelig at de aller fleste sovner.

Du har rett til reklamasjon dersom du tar kontakt med oss innen 4 dager etter timen. Du vil da bli satt opp på første ledige time og få satt på nye vippeextensions.

 

Det er ingen profesjonelle vippeteknikere som bevisst gjør et slikt arbeid at vippeextensions faller av etter noen få dager, så det er utrolig viktig at du som kunde gir beskjed med én gang dette skjer. Venter du 1-2 uker med å gi beskjed, så mister du retten til reklamasjon. For at en vippetekniker skal kunne bedømme og se hva som har hendt, så må du inn på time så kjapt som mulig. Kommer du tilbake etter 2 uker, så er det umulig for din vippetekniker å vite om det er limen eller noe du som kunde har gjort som gjør at vippeextensions har falt av.

 

Vi er tilgjengelig i salongen, på telefon, mail, Instagram og Facebook hver dag. Ønsker man å reklamere så må det komme i rimelig tid etter behandlingen.

vippe-extensions produkt

Vippeløft inkludert farge

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne

Alle elsker lange, fyldige og mørke vipper! Mange velger derfor vippeextentions som et naturlig alternativ til dette. For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer til alle type vipper! Korte og tynne vippene vil også se lengre og penere ut etter en vippeløft behandling.

Vippeløft varer i 4-8 uker og blir gradvis borte.i. Vippene skiftes ut hver dag, og de nye vippene dine vil ha din naturlige bøy. Effekten vil derfor gradvis forsvinne. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Vippeløft er helt vedlikeholdsfritt og du kan behandle vippene dine som normalt. Hos oss er alltid farging av øvre vipper inkludert i behandlingen.

For vippeløft med farge setter vi av 45 minutter,. Behandlingen utføres i et avlukket område under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling. 

Det er viktig å følge retningslinjene til din terapeut etter selve vippeløftet. Noen enkle tips er å ikke ha noe fukt på 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake. Det samme gjelder krem, serum, olje og damp. Vi anbefaler å ikke bruke produkter som inneholder voks, fettstoffer og olje for å beholde et optimalt resultatet lengst mulig. Vi anbefaler bruk av produkter som er spesial utviklet og kan brukes sammen med vippeløft. Har du korte, tynne og/eller slitte vipper vil et vippeserumet øke vippenes styrke og tykkelse, samtidig som den gjør at de naturlige vippene vokser. Vi fører Grande vippeserum og det kan kjøpes i salongen.

✨ Vinn et gavekort på 5 000 kr!

Meld deg på nyhetsbrevet for å bli med i trekningen. Samtidig vil du bli den første til å vite om eksklusive tilbud og nyheter.

Vinneren trekkes fredag 7. oktober.

Hopp rett ned til innholdet